top of page

Olipa tarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä ratkaisu.

 

Sisustussuunnittelu palveluuni kuuluu aina alkutapaaminen, mittaukset ja alkusuunnitelma jossa käydään läpi sävyjä, kalusteita ja tyyliä. Suunnitelmiin kuuluu 3d mallinnus kohteesta, josta saat kuvia ja voit hahmottaa tilan paremmin. Listat hankinnoista kuvineen, hintatietoineen ja hankintapaikkoinneen. Liitän kuvien mukaan kirjallisen selvityksen ja ohjeet asemointiin ja asennukseen. Suunitelmiin kuuluu aina myös värisävyt ja/tai pintamateriaalit.

Mietitään yhdessä erilaisia sopivia materiaaleja ja sävyjä. Loputtomassa tuntuvassa pintamateriaalien maailmassa kuten sävy, lattia, maali,  maailmassa voi olla hyvä turvautua apuun.

Sisustussuunnittelussa katson esimerkiksi kalustesuunnittelua, tyylimuutosta, vanhojen kalusteiden järjestelyä, tekstiilien valintaa tai oman tyylin hakemista, uusien ja vanhojen esineiden yhteen sovittelua, tavaroiden järjestelyä tai karsimista, mitä vain tarvitset.

Myyntistailauksella voidaan nopeuttaa myyntiä ja jopa nostaa asunnon arvoa. Ostaja näkee asunnon potentiaalin ja hyvät puolet. Stailaus tehdään sinun tarpeidesi mukaan, omilla tavaroillasi tai stailaajan tuomilla esineillä. Stailaukseen voidaan liittää myös pintojen freesausta ja muita palveluita.

Halutessasi saat täyden paketin suunnitelusta toteutukseen ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään. Voimme sopia myös osan suunnitelman toteutuksesta, juuri sinun tarpeisiisi. Voimme sopia tavaroiden hankinnasta, esineiden järjestelystä, huonekalujen järjestämisestä ja muista suunnitelmaan kuuluvista toteutustöistä. Tarjoan myös ammattijärjestäjän palveluita. Pienimuotoiset maalaus- ja tapetointityöt onnistuvat minun kauttani. Laajemmat toteutustyöt yhteistyökumppaneilta. Aloittelen myös pienimuotoista mainospalvelua pienyrittäjille, kuten logon suunnittelua, mainosten tekoa sosiaaliseenmediaan, julisteisiin ja muihin vastaaviin.

Tarjoan palveluita myös yrityksille ja julkitiloihin.

bottom of page