top of page
20230426_102009.jpg

Moikka!

Olen koulutettu sisustaja Emma Seiti. Teen työtäni suurella intohimolla ja haluan auttaa sinua viihtymään kotonasi. Minun kanssani ei tarvitse häpeillä vaan tulen mielelläni auttamaan sinua kaikissa kodin pulmissa. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja tulen mielelläni auttamaan.

Seiti.png

Kuka minä olen

Olen ainoa nainen talossa, kahden poikani ja

puolisoni kanssa. Asumme maalla, reilu kymmenen

vuotta vanhassa omakotitalossa Kanta- Hämeessä,

joka on jatkuvan pintaremontin kohteena.

Olen innokas sisustaja,

enkä pelkää kokeilla myös rohkeita ja

persoonallisia ratkaisuja. Kotona onkin hyvä

kokeilla eri vaihtoehtoja.

Olen koulutukseltani sisustaja artesaani. Entiseltä ammatiltani olen keittiötyöntekijä, joten myös ravintolasuunnittelu sujuu.

Yrittäjyys on ollut unelmani jo vuosia ja olen onnellinen kun saan tehdä nyt unelmatyötäni.

Olen tehnyt erilaisia projekteja mm.yksityiskotien kalustesuunnitteluja, kokonaisia sisustusprojekteja, tavaroiden järjestelyä, keittiösuunnittelua ja sopivien sävyjen, materiaalien ja tyylin etsimistä yhdessä asiakkaan kanssa. Minulla on kokemusta myös erityisryhmistä kuten aistihuoneen suunnittelusta.

Eniten sydäntäni on lähellä kierrätyssisustus, kuinka saada vanhat kalusteet ja esineet sopimaan yhteen ja uuteen sisustukseen pienillä muutoksilla. Tykkään käyttää myös värejä tunnelmien luomiseen.

Olipa tarpeesi pieni tai suuri ota yhteyttä minuun sähköpostilla, soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla, mikä vain on sinulle luontaista.

puhelinnumero

0503567200

sähköposti

Tervetuloa seuraamaan

  • Facebook
  • Instagram Sisustus Seiti
  • Instagram Emmankotona, oma henkilökohtainen blogi
bottom of page